Je abonnement aan halve prijs binnen de 24u na je bezoek

Dankzij je abonnement krijg je onbeperkt toegang tot het Domein van de Grotten van Han. Ontdek alle nieuwigheden en animaties op het ritme van de seizoenen, in deze buitengewone natuur!

Heb je een Grot-, Wildpark- of PassHan-ticket gekocht, of een exclusief bezoek? Geniet van 50 % korting op de aankoop van een abonnement binnen de 24u na je bezoek, aan onze loketten of online (ongeacht welk type ticket je hebt: klassiek ticket, unieke code, gratis ticket...):

  • Aan onze loketten: kom na je bezoek langs bij onze loketten, toon er het ticket van je bezoek en koop je abonnement met 50 % korting.
  • Online: stuur, binnen de 24u na je bezoek, het ticket van je bezoek als bewijsstuk naar onze Infodienst: info@grotte-de-han.be. Je krijgt vervolgens een promocode toegestuurd, waarmee je je abonnement online met 50 % korting kunt kopen. Kom bij je volgende bezoek langs bij onze loketten, toon er het ticket van je eerste bezoek als bewijsstuk en ontvang er je abonneekaart.

Je abonnement is 12 maanden geldig vanaf de dag van aankoop.

Tal van voordelen

Een abonnement? Goed voor een jaar vol verwondering! Profiteer van onbeperkte toegang tot het Domein én maak gebruik van de vele kortingen op exclusieve bezoeken, in de winkels en de horeca op het Domein. Zin om nog meer parken in de omgeving te verkennen? Dankzij je abonnement krijg je ook korting bij onze partnerparken!

Ontdek het Domein in elk seizoen...

Onder een sneeuwtapijt. Met de valleien vol daslookbloesems. Het Domein is in elk seizoen de moeite. En met je abonnement heb jij de kans om de natuur te zien groeien en bloeien, een jaar lang!

Vragen?

Contacteer onze Infodienst:

info@grotte-de-han.be  ●  +32 (0)84 37 72 13