Romantisch overnachten in de Ardennen: logeer knus met je partner te midden van de natuur op het Domein van de Grotten van Han!

Op zoek naar een verrassing voor je partner? Wat dacht je van een leuk uitje als koppel? Romantisch overnachten in de Ardennen is een topidee! Bied je partner en jezelf een heerlijk weekend in de prachtige natuur op het Domein van de Grotten van Han. Een logement pal in de natuur, in de Ardennen. Verkenning en ontspanning tegelijk. Hier creëer je magnifieke herinneringen als koppel!

Neem een adempauze en boek qualitytime voor twee

Er even tussenuit knijpen. Een tête-à-tête houden en je hoofd leegmaken. Dát is wat je op het Domein van de Grotten van Han vindt. Je leert er weer genieten van de kleine dingen, van het contact met de natuur... Op het Domein beleef je immers een zalige tijd. Na een warm welkom van ons team, duik je de natuur in. Je proeft van streekproducten, verkent de Grotten en het Wildpark, neemt deel aan exclusieve bezoeken... Een programma dat je ongetwijfeld betovert! Krijg je ook al zin om romantisch te overnachten in de Ardennen?

Herbronnen en relaxen tijdens een weekend in de Ardennen

Het Domein van de Grotten van Han is een waar natuurparadijs in de provincie Namen, makkelijk te bereiken via de autosnelweg. In de omgeving van het Domein kan je tal van wandelingen doen om charmante dorpen te ontdekken, grootse bossen te verkennen en te genieten van schitterende uitzichtpunten. Romantisch overnachten in de Ardennen, op het Domein? Een echt natuurbad dat je helpt je batterijen weer op te laden!

Een weekend met twee, vol ontroering en ontdekking op het Domein!

Laat je verwonderen en verrassen door de beschermde natuur op het Domein van de Grotten van Han. 250 hectare aan bossen en weides en meer dan 650 dieren kan je bewonderen in het grootste dierenpark van België. En onder de grond, wachten de magnifieke Grotten van Han je op, nog meer in de verf gezet door de knappe klank- en lichtshow Origin. Kortom: een bijzondere natuurlijke site die je zonder twijfel charmeert en de ideale plek om romantisch te overnachten in de Ardennen!

De Tree Tents: romantisch overnachten in de Ardennen, hoog in de bomen!

Wist je dat we in het Wildpark Tree Tents in de bomen installeerden? Een zalig, origineel logement! Je wordt er ondergedompeld in de natuur en geniet van allerlei extra's, samen met je partner. Benieuwd om meer te weten over een romantische overnachting in de Ardennen?

Cocoon Village, een glampingverblijf in een comfortabele tent

Naast de Tree Tents, beschikken we ook over glampingtenten, aan de oever van de Lesse. Je wil romantisch overnachten in de Ardennen? Dan is dit dé plek. Cocoon Village ontvangt je op een charmante locatie, in een tent maar toch supercomfortabel. Je combineert dus de voordelen van kamperen en een B&B! Wedden dat je heerlijk relaxed terugkeert van je heerlijke uitje met twee? Meer weten?

Wat is er romantischer dan een vakantie in de natuur?

In slaap vallen in het maanlicht terwijl de wolven in de verte huilen. "s Ochtends wakker worden met het gezang van de vogels. Je dagen doorbrengen in de buitenlucht, de wonderen van de natuur ontdekken... Wat is er romantischer dan quality time doorbrengen met je wederhelft in een natuurlijke omgeving in het hart van het grootste dierenpark van België en zijn verborgen juweel, de majestueuze Grot van Han? De ideale plek om romantisch te overnachten in de Ardennen!

section.option.background.data.alt

Vragen?

Contacteer onze Reserveringsdienst: