Originele overnachtingen op het Domein van de Grotten van Han

Zin om bijzondere quality time door te brengen in de natuur, overdag én 's nachts? Dan ben je hier aan het juiste adres! Het Domein van de Grotten van Han nodigt je uit om de natuur intens te beleven. Breng een nacht door in een tent tussen de bomen, in het hart van het Wildpark, of aan de oever van de Lesse. Originele overnachtingen in Wallonië, in een streek die rijk is aan natuurschoon!

Wallonië, een land van vele rijkdommen

De regio Han-sur-Lesse is een verblijf van enkele dagen meer dan waard. Naast het niet te missen Domein van de Grotten van Han is er nog veel meer om je te vermaken: charmante dorpjes om doorheen te wandelen, bospaden om te verkennen, prachtige landschappen om bij stil te staan, streekproducten om van te smullen... Een rijk natuurlijk en cultureel erfgoed om te ontdekken tijdens originele overnachtingen in Wallonië!

Glamping, een mix van het bevoorrechte en het ongewone

Glamping combineert kamperen, comfort en exclusiviteit. Een coole combinatie, vind je niet? Een unieke kans om er even tussenuit te zijn, frisse lucht op te snuiven en te genieten van een geweldige ervaring door in een tent te slapen en te profiteren van de kleine extra's die het verschil maken. Originele overnachtingen in Wallonië die de moeite waard zijn!

Het Domein, een unieke en gewaardeerde plek

Het Domein verwelkomt je in 250 hectare ongerepte natuur, in het hart van het eerste UNESCO Global Geopark van België. Een bezoek aan Grot van Han is bekroond met 3 sterren in de Groene Michelin Gids en het Wildpark, bestaande uit bossen, heuvels en een enorme vlakte, is een echte natuuronderdompeling. Het Domein is het hele jaar door geopend en brengt al zijn bezoekers in verrukking. Ontdek deze unieke plek tijdens je originele overnachtingen in Wallonië!

Originele overnachtingen in Wallonië: 2 exclusieve en comfortabele glampings

Combineer originele overnachtingen in Wallonië met de ontdekking van een uitzonderlijke natuurlijke site. Welkom op het Domein van de Grotten van Han! Ontdek de prachtige Grot en het immense Wildpark en beleef een unieke ervaring door te overnachten in een van de accommodaties: de Tree Tents, hangend tussen de bomen van het Wildpark, of in Cocoon Village, een glamping aan de oever van de Lesse... Er staan je grote avonturen te wachten!

Bonus: proeverij van lokale producten

Het Domein biedt een breed scala aan mogelijkheden om een hapje te eten. Er is keuze genoeg uit streekproducten, zodat je kunt genieten van een heerlijke maaltijd of een lekker streekbiertje... Het dorp Han-sur-Lesse en de omgeving hebben ook een aantal bijzondere restaurants. Voor elke smaak en elk budget is er wel iets te vinden tijdens je originele overnachting in Wallonië!

Wees midden in de nacht getuige van het geheime leven van de natuur

In de hoogte tussen de bomen, rond het vuurtje, voor je tent of op ontdekking in het Wildpark met je toegewijde Ranger: herontdek de diepste emoties die de natuur je biedt. Weg van het dagelijkse leven, met al je zintuigen alert, ervaar de adembenemende panorama's van de oude vallei van de Lesse en ontdek de geheime rituelen van de dieren van onze streken. Originele overnachtingen in het Wildpark: een kinderdroom die uitkomt op het Domein van de Grotten van Han!

section.option.background.data.alt

Vragen?

Contacteer onze Reserveringsdienst: