Op zoek naar glamping in de Ardennen? Slaap te midden van de natuur in een uniek verblijf op het Domein van de Grotten van Han!

Soms is het voldoende om slechts een stukje verwijderd te zijn van de bewoonde wereld om even helemaal te herbronnen. Het Domein van de Grotten van Han is centraal gelegen in Wallonië en makkelijk te bereiken via de autosnelweg. In onze omgeving is er een enorme natuurpracht te verkennen en te bewonderen. Je maakt er een onvergetelijke reis naar het hart van de aarde. En je kan er op een unieke manier overnachten. Ideaal voor een weekendje weg! Klaar voor een glamping avontuur in de Ardennen, te midden van de natuur?

Glamping, hét ideale concept in deze natuurpracht

Glamping in de Ardennen combineert het comfort van een B&B met het avontuur van een kampeertrip. Je brengt de nacht door in een luxueuze tent en slaapt dus in openlucht. Maar dan wel in een heerlijk zacht bed.

Neem je tijd en herbron

Glamping in de Ardennen is gewoonweg goed voor je. Je vindt weer connectie met de natuur. Je beleeft wat nieuws. Je gebruikt al je zintuigen. Dit is dan ook dé manier om even te herademen en tot jezelf te komen. Ver van je dagelijkse leven, kan je even de tijd nemen voor jezelf en je vrienden of familie. Een pauze in het groen dus, die je batterijen weer oplaadt!

Slapen in het hart van een immense natuurlijke site, een privilege!

250 hectare aan natuur, een wilde rivier, een rijke biodiversiteit die met zorg bewaard wordt in het hart van het grootste dierenpark van België, schitterende grotten... De kans om een weekend door te brengen op het Domein van de Grotten van Han in een bijzondere glamping in de Ardennen wil je niet laten schieten, toch?

Glamping in de Ardennen: uniek logement op een fantastische locatie

Het Domein biedt twee soorten logement aan: de Tree Tents en Cocoon Village. De Tree Tents bevinden zich in de bomen van het Wildpark. Cocoon Village beschikt over een dertigtal tenten in een bosgebied aan de oever van de Lesse.

Beide glampings in de Ardennen zijn heerlijke opties, voorzien van exclusieve service... Meer weten?

Beleef de magie van de natuur

Het Domein biedt tal van mogelijkheden om zalige ervaringen op te doen te midden van de natuur. Er worden regelmatig exclusieve bezoeken georganiseerd. Deze bezoeken met gids hebben elk een thema. Het is je kans om de schoonheid van de natuur op het Domein ten volle te beleven, tijdens je unieke glamping in de Ardennen!

Een 100% natuurlijke glamping ervaring in de Ardennen op Domein van de Grotten van Han!

Een glampingvakantie in de Ardennen op het Domein van de Grotten van Han biedt een unieke natuurervaring. Deze uitzonderlijke plek staat bekend om zijn prachtige Grotten en zijn enorme dierenpark van 250 hectare. Het Wildpark herbergt een grote verscheidenheid aan dieren in hun natuurlijke habitat. Je kunt er soorten zoals Europese bizons, herten, wilde zwijnen en vele andere wilde dieren observeren. De Grotten van Han bieden een uitzonderlijk natuurspektakel met hun verbazingwekkende rotsformaties en majestueuze ondergrondse galerijen... Ben je klaar voor een reis naar de oorsprong van de wereld?

section.option.background.data.alt

Vragen?

Contacteer onze Reserveringsdienst: