Praktische info

Reserveer een overnachting

⚠️ Het is nu mogelijk om een overnachting in een Tree Tent te boeken voor alle donderdagen van september, iedere zondag van 27/09 t.e.m. 18/10, alle vrijdagen en zaterdagen van oktober en elke dag van de herfstvakantie (van 1 t.e.m. 7/11). Gelieve hiervoor een mail naar onze Reserveringsdienst te sturen: reservations@grotte-de-han.be. Voor meer info: +32 (0)84 37 72 13. Opgelet: geen overnachtingen meer beschikbaar in september en oktober! ⚠️ 

N.B.: Het Domein behoudt zich het recht om overnachtingen te annuleren omwille van slechte weersomstandigheden. In dat geval krijg je het betaalde bedrag volledig teruggestort.

Uitrusting

In de Tree Tents kan je met maximum 4 personen slapen (waarvan min. 1 en max. 3 volwassenen). Elke tent is uitgerust met een groot matras van 2,20 m op 2 m én een kampeerbedje waar de 4de persoon (een kind) op slaapt. Schone lakens, dekens en kussens zijn al aanwezig. Voor de 4de persoon: gelieve je eigen slaapzak mee te brengen. Er zijn geen babybedjes in onze tenten voorzien.

Vanaf het overdekte terrasje voor de tent kun je vanuit twee comfortabele stoeltjes in alle rust genieten van het uitzicht van de dieren in de vallei. Op de site zijn tevens twee droogtoiletten en een wasruimte voorzien.

COVID-19 maatregelen

De Tree Tents zijn weer open! Alle nodige maatregelen worden getroffen om de sociale afstand (1,5 m) en een optimale hygiëne te garanderen. 

Het Domein voorziet een serviesset die voor aankomst in je tent wordt geplaatst. Deze set bevat een waskom met katoenen handdoekjes (om jezelf te kunnen opfrissen), borden, bestek en glazen voor het avondeten.

Het avondeten is traditioneel een barbecue (self cooking), maar momenteel is het niet mogelijk om iedereen zelf te laten barbecueën. De Ranger zal ter plaatse voor de bereiding van de BBQ zorgen. Bij aankomst zal de Ranger een planning voorstellen met een "familie-wissel" voor het avondeten. Op deze manier kunnen alle bezoekers in intimiteit binnen het gezin eten en genieten, met respect voor de sociale afstand tussen de verschillende families.

Er is geen ontbijtbuffet zoals gebruikelijk. In plaats daarvan voorzien we een ontbijt picknickmand per tent. Na ontvangst kun je dan ontbijten op het terras van je tent of aan één van de picknicktafels op de site.

Data

Op vrijdagen en zaterdagen en op Belgische feest- en schoolvakantiedagen (van 4 april t.e.m. 7 november 2020). Ook op iedere zondag vanaf 27/09 t.e.m. 18/10. Nieuw: het is ook mogelijk om de donderdagen van september te reserveren!

Voor een minimum van 4 gereserveerde tenten kun je ook op een andere dag naar keuze reserveren, buiten de voorziene openingsdagen (reservering 2 weken op voorhand, onder voorbehoud van beschikbaarheid). 

N.B.: Indien er op de donderdagen minder dan 3 Tree tents geboekt zijn behouden we ons het recht om de overnachting tot 10 dagen vantevoren te annuleren.

Tarieven

 • Kind (4 tot 11 jaar): € 80/pers.

 • Volwassene: € 135/pers.

 • Forfaitair minimum per tent: € 215

Opgelet: minderjarigen (-18 jaar) moeten altijd door een volwassene (per tent) vergezeld worden.

Inbegrepen in de prijs

 • Privéwandeling in de vallei van het Wildpark
 • Een volledige maaltijd*:
  • Aperitief (schuimwijn)
  • BBQ (self cooking) met drank: 37,50 cl rode wijn per tent + 25 cl Blonde de Han (lokaal bier) per persoon en water/grenadine "à volonté"
  • Dessert
 • Overnachting in een Tree Tent
 • Ontbijt
 • PassHan ticket (Grot + Wildpark + PrehistoHan + Han 1900) 

* Als je een voedingsallergie hebt, gelieve dit te melden aan onze Reserveringsdienst, minstens 10 dagen vantevoren: reservations@grotte-de-han.be

Praktische tips

In april/mei en vanaf midden september zijn de nachten iets kouder en raden we je aan om, bovenop het voorziene beddengoed (dekens), zelf ook nog een slaapzak mee te brengen. 

Onthaasting gegarandeerd! Aan de Tree Tents is er geen wifi en geen elektriciteit. Het Domein kan op dit moment geen 'Tree Tent kit' (hoofdlamp, kampeerlamp en verrekijker) voorzien. Gelieve zelf een kampeerlamp of een (opgeladen!) hoofdlamp te voorzien. Eén hoofdlamp (of 2) per gezin is ruim voldoende. Neem uit respect voor de dieren geen zaklampen mee, deze kunnen verblindend zijn voor de dieren en bezoekers en zijn vaak veel krachtiger dan een kampeerlamp of hoofdlamp. 

Vergeet niet om eventueel een verrekijker mee te nemen, zeker voor de kinderen!

Vragen?

Contacteer onze Reserveringsdienst: