Visit Wallonia-pass

Deze herfst biedt Wallonië aan zo'n 60.000 huishoudens een Visit Wallonia-passen van € 80 aan, te besteden bij Waalse toeristische operators. Schrijf je in op de website van visitwallonia.be en vraag gratis je pass aan om het Domein te (her)ontdekken!

Een onvergetelijke dag op het Domein dankzij je Visit Wallonia-pass!

Trakteer jezelf op de natuur!

Geniet van je Visit Wallonia-pass om het Domein te (her)ontdekken! Gebruik je pass aan de kassa's van het Domein om de volgende tickets te kopen:

Praktische info

  • Wees er snel bij: de eerst 20.000 passen voor de maand oktober waren in één ochtend al weg. De volgende passen zullen in november en december uitgedeeld worden. Meer info op de website van Visit Wallonia!
  • Er kan slechts één pass per huishouden aangevraagd worden, van oktober tot december.
  • De passen mogen aangevraagd worden door mensen van alle nationaliteiten
  • De Visit Wallonia-passen zijn één maand geldig vanaf de dag dat je ze toekrijgt.
  • Het is niet mogelijk om je bezoek vantevoren online te reserveren. Gelieve je naar onze kassa's te begeven met je afgeprinte pass op de dag van je bezoek.
  • Gebruik je niet al je geld op bij ons? Geen probleem, enkel het gebruikte budget zal afgeschreven worden, de rest kun je op een ander moment gebruiken. Heb je niet genoeg geld meer op je pass? Je kunt de rest van het te betalen bedrag aan onze kassa's afrekenen.
250 hectare pure natuur

Vragen? ​

Contacteer onze Infodienst:

info@grotte-de-han.be  ●  +32 (0)84 37 72 13

Ben je klaar...

... voor een reis naar de oorsprong van de wereld?