Cocoon Hotel Grenier des Grottes

In het centrum van het pittoreske dorpje Han-sur-Lesse ligt het gezellige driesterren Cocoon Hotel Grenier des Grottes. Het familiehotel heeft 41 kamers met badkamer, toilet, tv, telefoon, anti-allergische matrassen, constante luchtverversing, kluisjes enz. Daarnaast beschikt Grenier des Grottes over een aangenaam salon met open haard, een afgesloten tuin en een goed restaurant waar heerlijke streekgerechten worden geserveerd. Er is ook gratis parking voor de hotelgasten. 

Naast het erg gezellige restaurant met gewelfde plafonds en veel sfeer kan je voor een aperitiefje of een koffietje in de cozy bar terecht. Een absolute aanrader!

Het Healthcenter met sauna, bubbelbad en hamam is tussen 16 en 20 uur gratis toegankelijk voor hotelgasten. Buiten deze uren kan het Wellness complex ook per uur privé afgehuurd worden.

In de streek is er enorm veel te doen. Het imposante groene landschap met flinke hoogteverschillen zorgen voor de nodige uitdaging. Naast fietstochten door de verbluffende natuur kun je er ook golfen en andere buitensporten doen. 

Verblijf je in de regio?

Kom het Domein van de Grotten van Han ontdekken!