Winterse magie op het Domein: van 26/12 tot 08/01

8 december 2022

Elke dag, elk seizoen, verwondert de natuur ons opnieuw en genieten we weer van het buitengewone schouwspel dat ze ons biedt…

Om op-en-top te profiteren van de winterse schoonheid op het Domein, bieden we je een extra kans om ons dit eindejaar een bezoekje te brengen. We zijn namelijk geopend van 26 december tot en met 8 januari (behalve op 1 januari)!

In de Grot

De Grot verwelkomt je ook deze winter in de grootste en mooiste zalen. De Wapenzaal, een van de meest imposante zalen van de Grot, wordt gehuld in een feestelijk, feeëriek kleedje met prachtige kerstdecoratie. Je krijgt er een heerijk glaasje, bij wijze van terugblik op de tijd dat er hier een cafetaria was.

De klank- en lichtshow Origin is deze winter in onderhoud en wordt daarom niet gespeeld tijdens bezoeken aan de Grot.

In het Wildpark

Kom deze winter de schitterende bossen en valleien van het Wildpark verkennen! De bruine beren zijn intussen aan het overwinteren. Hun dagen bestaan uit verschillende fases van slaap en lichte activiteit. Ze komen meermaals per dag hun poten even strekken. De rendieren, poolvossen, wolven, enz. hebben dan weer hun wintervacht aangetrokken. De eerste vorst is ook zichtbaar en twinkelt als kleine diamantjes op de takken en de paden in het Wildpark. Een knap spektakel dat je de hele wintervakantie lang kan beleven! 

Je kan het Wildpark op je eigen ritme te voet ontdekken via het Wandelpad. Of je kan de Safari-car nemen, begeleid door een gids.

Vragen?

Contacteer onze Infodienst:

Altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van het Domein!