Carnaval der Dieren: beleef een weekend lang animatie op het Domein

13 januari 2023

Het Domein van de Grotten van Han geeft het startschot van het nieuwe seizoen op 18 februari en zal de volledige krokusvakantie geopend zijn. Kom genieten van kleurrijke taferelen tijdens het Carnaval der Dieren op 25 en 26 februari!

Op 25 en 26 februari wordt de weide aan het onthaal volledig ondergedompeld in een kleurrijke en feestelijke ambiance tijdens het Carnaval der Dieren. Met decoratie en animatie warmen we de bezoekers op! Zotte dieren wandelen er rond en doen klein en groot lachen tijdens leuke acts. Grimeurs schminken met plezier de gezichten van de kleintjes. Er is een atelier waar kinderen hun eigen masker kunnen maken. Kom alvast verkleed!

De Lesse, een fascinerende, wilde rivier...

Ontdek de Lesse, een krachtige en wilde rivier, in wondermooie winterkleuren die de Grotten van Han en het Wildpark nog meer charme geven. Het Domein van de Grotten van Han, een uitzonderlijke site, is gedeeltelijk ‘gemaakt’ door de rivier de Lesse. Zowel onder- als bovengronds, is de Lesse een fascinerend gegeven dat zich elk seizoen anders toont. Ze biedt het hele jaar door een schitterend spektakel! In de winter wordt de Lesse breder en wilder.

Tijdens de krokusvakantie kan je de rivier komen bekijken, een ware natuurkracht, in een winters kleedje! Een natuurlijk schouwspel om te bewonderen in het hart van het grootste Wildpark van België, waar meer dan 650 dieren leven (bruine beren, wolven, bizons, herten...) en in de magnifieke Grot van Han, met haar duizend-en-één geologische schatten en indrukwekkende geluid- en lichtspektakel Origin.

Vragen?

Contacteer onze Infodienst:

Altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van het Domein!