Bosbaden

Rust in lichaam en geest

Ken jij de Japanse ancestrale traditie Shinrin-yoku al? Bij ons is de activiteit beter bekend als bosbaden. Samen met een natuurgids duik je diep in het bos van Boine te midden van het Domein, waar de natuur je uitnodigt om connectie te zoeken. 

Je zintuigen worden geprikkeld. Zien, voelen, ruiken, horen… alles staat op scherp. Je geniet hier echt van een authentiek contact met het groen rondom je. Dit is een ervaring die je helpt herademen en herbronnen. Een beleving die je ontspant, bevrijdt en geruststelt…

Praktische info

  • 3u15

Kleed je warm aan en voorzie wandelschoenen!

Neem ook een drinkfles mee met water, anti-teekproduct en een zak of klein dekentje om op te zitten.

Ontmoetingspunt: gelieve je 15 min. vantevoren te begeven naar het ontmoetingspunt. Wandel tot aan het volgende adres: 46, rue des Grottes. Steek het speelplein over en loop naar de uil. Volg vervolgens de groene pijlen (vertrek met de Safari-car). Als je te laat komt, kunnen we je deelname aan het bezoek niet garanderen en worden je tickets niet terugbetaald.

Tarieven

  • Kind (10-11 jaar)*: € 28,00

  • Volwassene: € 35,00

  • Abonnee: gratis

  • Cocoon Village overnachter: -50 %

* Vereiste minimumleeftijd voor de kinderen: 10 jaar.

Reservering verplicht

Koop je tickets op onze online ticketing:

Vragen?

Contacteer onze Reserveringsdienst:

Opgelet: we behouden ons het recht om een exclusief bezoek te annuleren als het aantal deelnemers minder is dan 8 personen. Bij annulering word je, voor zover mogelijk, uiterlijk 24 uur van tevoren op de hoogte gesteld. In dat geval kun je je bezoek uitstellen of een volledige terugbetaling aanvragen. Als je je bezoek voor vandaag of morgen wilt boeken, neem dan telefonisch of per mail contact op met onze Reserveringsdienst (zie hierboven) om er zeker van te zijn dat het bezoek plaatsvindt.

Abonnement 12 maanden

Geniet van 50 % korting op talrijke exclusieve bezoeken!